Χανιά: Διήμερο εκδηλώσεων για το έργο INNOVAGRO

Στόχος του έργου η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του τουριστικού (γαστρονομικός τουρισμός) και του αγροδιατροφικού κλάδου

Το Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ), ως Επικεφαλής Εταίρος του έργου INNOVAGRO, το οποίο στοχεύει στην Ανάπτυξη ενός καινοτόμου δικτύου προώθησης της εξωστρέφειας των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων στην περιοχή της Αδριατικής – Ιονίου, θα διοργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων στα Χανιά, το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου 2019.

Κύριος σκοπός των INNOVAGRO εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του τουριστικού (γαστρονομικός τουρισμός) και του αγροδιατροφικού κλάδου, με την συμμετοχή συναφών επιχειρήσεων και ενδιαφερομένων φορέων από την Ελλάδα, Ιταλία (Πούλια & Βασιλικάτα), Σλοβενία, Σερβία, και Αλβανία.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • 5ο Διακρατικό Εργαστήριο Δικτύωσης, Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, 10:00 - 14:00, Αίθουσα Εκδηλώσεων «Δ. Γαγάνης» του ΕΒΕΧ.
  • Ενημερωτικό Forum (Info-day), Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης (απόγευμα).
  • 3η Διακρατική Εκδήλωση Εξωστρέφειας, Σάββατο 2 Νοεμβρίου, 10.00 – 18.00, στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ), η οποία θα περιλαμβάνει:
  • Έκθεση καινοτόμων αγροδιατροφικών & τουριστικών προϊόντων / υπηρεσιών/ έργων
  • Γαστρονομικές εκδηλώσεις
  • Συναντήσεις B2B / Δικτύωσης / Κεφαλαιοποίησης μεταξύ των συμμετεχόντων στην έκθεση επιχειρήσεων και ενδιαφερόμενων φορέων.

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς και επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού και του Τουριστικού κλάδου να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις αυτές.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ