Χανιά: Δράση για την πρόληψη του καρκίνου, με επίκεντρο την υγεία, την κίνηση και ευεξία
Περίπατος -πεζοπορία για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη συμμετοχή, σε μία όμορφη φυσιολατρική διαδρομή: Πλατανάκια Αποκορώνου Χανίων - Στύλος.
Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026, το Παράρτημα Χανίων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν ένα απόγευμα αφιερωμένο στην κίνηση, την πρόληψη και την ποιότητα ζωής.
Έναν περίπατο -πεζοπορία για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη συμμετοχή, σε μία όμορφη φυσιολατρική διαδρομή: Πλατανάκια Αποκορώνου Χανίων - Στύλος.
Οδηγός μας η κ. Σβουράκη Μαρία.
Η δράση έχει ως στόχο να αναδείξει τη σημασία της κίνησης και της ευεξίας στην καθημερινότητα και τη συμβολή της στη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας, μέσα από μια απλή και ανοιχτή δράση για το κοινό. Να προωθήσει το μήνυμα ότι η ενεργοποίηση του σώματος είναι ζωτικής σημασίας στην πρόληψη κάθε ασθένειας, σωματικής ή ψυχικής, να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης πολλών τύπων καρκίνου και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας. Απευθύνεται σε πολίτες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, καθώς δεν απαιτούνται προηγούμενη εμπειρία ή ιδιαίτερες αθλητικές ικανότητες και εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλήνιας εκστρατείας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας «Περπατάμε, Ευεξία Αποκτάμε».
Κάντε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας και ελάτε να μοιραστούμε ένα όμορφο απόγευμα.
Να απολαύσουμε έναν αναζωογονητικό περίπατο στη φύση!
Ώρα εκκίνησης: 16.45 και Σημείο συνάντησης: Βυζαντινός ναός Αγίου Ιωάννη του Ριγολόγου (ή Προδρόμου) στα Πλατανάκια
Βαθμός δυσκολίας: εύκολη διαδρομή, σε διαμορφωμένα μονοπάτια και διαδρομές που συνδέουν τα Πλατανάκια με τον Στύλο.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά
- Ηράκλειο: Σε ποιες περιοχές θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΗ
- Εργαστήριο ραπτικής: επιδιόρθωση-μεταποίηση
- Χανιά: Γιορτάζει ο Τίμιος Σταυρός, κλειστές οι Δημοτικές Υπηρεσίες στον Αλικιανό








