Χανιά: Δράση του ΔΙΕΚ Αποκορώνου για τη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Χανιά: Δράση του ΔΙΕΚ Αποκορώνου για τη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η δράση πραγματοποιήθηκε τη 1η Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ

Το Δημόσιο ΙΕΚ Αποκορώνου με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε μια ξεχωριστή δράση σε συνεργασία με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών (Κ.Η.Φ.Α.Π.) Μεγαλόχαρη.

Ωφελούμενοι και συνοδοί του Κ.Η.Φ.Α.Π. Μεγαλόχαρη επισκέφτηκαν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου τις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ Αποκορώνου, στον Καβρό. Ξεναγήθηκαν στους χώρους και στα εργαστήρια της σχολής και με τη βοήθεια των σπουδαστών και των εκπαιδευτών των ειδικοτήτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Αρτοποιίας παρασκεύασαν στη κουζίνα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειες των ωφελούμενων και το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Α.Π. Μεγαλόχαρη.

Η δράση του ΔΙΕΚ Αποκορώνου

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου Αποκορώνου. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κος Χαράλαμπος Κουκιανάκης και ο Αντιδήμαρχος κος Ιωάννης Αθητάκης. Ο Δήμαρχος εκτός από την έμπρακτη στήριξή του για την υλοποίηση της εκδήλωσης, με μεγάλη ευαισθησία, προσέγγισε και συνομίλησε με τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Α.Π. Μεγαλόχαρη συνεισφέροντας ουσιαστικά στο ήδη όμορφο κλίμα της εκδήλωσης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

''Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Αποκορώνου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Χ. Κουκιανάκη, τη Διευθύντρια του Κ.Η.Φ.Α.Π. Μεγαλόχαρη κα Ε. Χουδαλάκη, τους εκπαιδευτές και τους σπουδαστές της σχολής, τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Α.Π. Μεγαλόχαρη, καθώς και τους εκπροσώπους και το προσωπικό του Δήμου Αποκορώνου για την συμβολή τους σε αυτή την ουσιαστική και ζωντανή εκδήλωση, γεμάτη από πολύτιμα μηνύματα ζωής για όλους μας''. 

Η δράση του ΔΙΕΚ Αποκορώνου

Η δράση του ΔΙΕΚ Αποκορώνου

Η δράση του ΔΙΕΚ Αποκορώνου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ