Χανιά: Στο επίκεντρο συνάντησης το πρόβλημα της αδεσποτίας

Newsroom
Newsroom

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

Ο «Σύλλογος Αδεσποτίας Ν. Χανίων», μετά τη θετική ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Νίκο Καλογερή στο αίτημα του,  σας προσκαλεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στις 12:00 στην αντιπερειφέρεια Χανίων σε  συνάντηση-συζήτηση για το «εκρηκτικό» πρόβλημα της αδεσποτίας σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο.

"Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη ιδιαίτερα μετά και το πρόσφατο απειλητικό  συμβάν εις βάρος μέλους του συλλόγου μας, το οποίο ‘’τόλμησε’’ να προστατεύσει την περιουσία του και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής από αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να υποκαθιστούν την Ελληνική Πολιτεία στην Ελληνική ύπαιθρο.

Ζητάμε την ουσιαστική παρεμβασή σας για την προστασία των βιοπαλαιστών της υπαίθρου ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος  απαρέγκλιτα και επιπλέον να τροποποιηθεί στα αναγκαία σημεία του ώστε να λειτουργεί πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Οι ανεξέλεγκτες  αγροζημιές προκαλούν τη δίκαιη αγανάκτηση των αγροτών μας. Είμαστε αποφασισμένοι να θέσουμε με θεσμικό τρόπο τέρμα στην παρανομία και ασυδοσία του μικρού ποσοστού  κτηνοτρόφων, οι οποίοι δεν σέβονται τον κόπο μας και επιδιώκουν τη διαρκή αναταραχή και οπισθοδρόμηση στην Ελληνική ύπαιθρο.", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ