Χάθηκε μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη

Χάθηκε μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη

Στις έρευνες για τον κολυμβητή κλήθηκαν και δύτες

Δεύτερη μεγάλη επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από το Λιμενικό, αυτή την φορά στα βόρεια παράλια, παράλληλα με την προσπάθεια για τον εντοπισμό του ζευγαριού των τουριστών στα νότια του νομού Ηρακλείου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 6.00 το απόγευμα, το Λιμεναρχείο ειδοποιήθηκε και για αγνοούμενο κολυμβητή στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα αλλοδαπός άνδρας παρασύρθηκε από τα κύματα και ο ναυαγοσώστης έσπευσε να τον βοηθήσει. Ωστόσο λόγω και της θαλασσοταραχής, ενώ κατάφερε να τον πιάσει, ο αλλοδαπός του έφυγε από τα χέρια και χάθηκαν τα ίχνη του. 

Φουσκωτο σκάφος του Λιμενικού έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε τις έρευνες για να ακολουθήσουν αμέσως μετά το σωστικό σκάφος των ναυαγοσωστών, ένα μεγάλο σκάφος του Λιμενικού αλλά και σωστικό σκάφος από το Ηράκλειο, ρυμουλκό και λάντζες.

Δυστυχώς μέχρι αργά το βράδυ οι έρευνες απέβησαν άκαρπες, ενώ στο σημείο - με εντολή του Λιμεναρχείου μετέβησαν και επαγγελματίες δύτες, προκειμένου να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανεύρεσης του κολυμβητή

Την επιχείρηση συντόνιζαν ο Διοικητης του Λ.Σ και το Λιμεναρχείο Ηρακλείου


Δείτε επίσης:

Η βαρκάδα εξελίσσεται σε θρίλερ - Επιχείρηση διάσωσης ζευγαριού

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ