Χειροτονήθηκε μοναχός, μετά την τραγωδία, ο μάγειρας του Master Chef Ευστάθιος Αυγουστάκης

Newsroom
Newsroom

Ο μάγειρας που έγινε γνωστός από το Master Chef, είχε χάσει στα τέλη του περασμένου Γενάρη, τη μητέρα και τον ανιψιό του, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λυγαριά -Τι ανέφερε σε ανάρτησή του

Ο μάγειρας του Master Chef, Ευστάθιος Αυγουστάκης, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Χειροτονήθηκε μοναχός στα Τρίκαλα με τις σχετικές φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο Ευστάθιος Αυγουστάκης χειροτονήθηκε μοναχός 4 και πλέον μήνες μετά το σκληρό χτύπημα της μοίρας. Ο μάγειρας που έγινε γνωστός στη χώρα μέσα από το Master Chef, είχε χάσει στα τέλη του περασμένου Γενάρη, τη μητέρα και τον ανιψιό του, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λυγαριά.

Τον Στάθη Αυγουστάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τον Master Chef 4 και το κοινό τον αγάπησε όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά κυρίως για το μεγαλείο της ψυχής και την καλοσύνη της καρδιάς του, καθώς βρέθηκε στην Αφρική κάνοντας φιλανθρωπικό έργο και μαγειρεύοντας για παιδιά που το είχαν ανάγκη.

Στις αρχές του 2024, το όνομά του, είχε επανέλθει στο προσκήνιο με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα, στη Λυγαριά της Κρήτης. 

Η μητέρα και ο ανιψιός του, ξεψύχησαν μετά το δυστύχημα. Ήταν 59 ετών η Μαρία Καραμανιά και μόλις 21 μηνών εγγονάκι της, που δυστυχώς, λίγες μέρες μετά κατέληξε. 

Ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του ότι, το βράδυ της Δευτέρας, κατά τον Εσπερινό της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων χειροτονήθηκε μοναχός από τα χέρια του Μητροπολίτου Τρίκκης Χρυσοστόμου, λαμβάνοντας το Μοναχικό σχήμα και το όνομα Ευμένιος.

Το πρωί, στον ίδιο Ιερό Ναό, ο μοναχός Ευμένιος έλαβε τον πρώτο βαθμό ιεροσύνης καθώς ο κ. Χρυσόστομος τον χειροτόνησε διάκονο, με τους πιστούς να αναφωνούν το “Άξιος”.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ