Χριστουγεννιάτικο... φως στην Πλατεία Ελευθερίας! Βίντεο και φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Πλήθος κόσμου, παρά τον βροχερό καιρό, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο του Ηρακλείου, με αφορμή το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με το οποίο ο Δήμος Ηρακλείου άνοιξε την εορταστική περίοδο.

Στις 8.00 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που έχει στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ την βραδιά πλαισίωσε με την παρουσία της, σε μια εορταστική συναυλία ,η γνωστή ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.Νωρίτερα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τους Batala Creta σε μία μουσικοχορευτική παρέλαση η οποία με αφετηρία τα Λιοντάρια κατέληξε στην Πλατεία Ελευθερίας. Οι Batala Creta είναι ομάδα βραζιλιάνικων κρουστών που κινείται σε ρυθμούς samba- reggae και μαζί τους παρέλασαν Έλληνες και ξένοι τυμπανιστές από χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. 
Ακολούθησε συναυλία με το Σύνολο Χάλκινων  της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης, Δήμου Ηρακλείου και με την Χορωδία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης, ενώ στη συνέχεια η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του Λεωνίδα Τζωρτζάκη ταξίδεψε το κοινό, στο πνεύμα των ημερών με χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.  Παυλίνα Βουλγαράκη ΗρακλειοΧριστουγεννιάτικο δέντρο Ηράκλειο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Ηράκλειο
Χριστουγεννιάτικο δέντρο Ηράκλειο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Ηράκλειο

Παυλίνα Βουλγαράκη Ηρακλειο


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ