Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης για την Εργατική Πρωτομαγιά

Στο μήνυμά της η κ. Λιονή αναφέρει: 

"Με την ευκαιρία της 1ης του Μάη, που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα διεκδικήσεων και αλληλεγγύης των εργαζομένων, απευθύνω θερμό χαιρετισμό στους εργαζομένους του Νομού, που φέτος δοκιμάζονται σκληρά εν μέσω της πανδημίας, από τις πρωτοφανείς ανατροπές ,που έχει επιφέρει στην εργασία, στην οικονομία και την κοινωνική ζωή της χώρας.

Αύριο τιμούμε εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν σε όλο τον κόσμο για την προστασία των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων της εργατικής τάξης, αλλά και για την εδραίωση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ο Νομός μας έχει μια ξεχωριστή πρωτιά στα διεθνή χρονικά του συνδικαλιστικού κινήματος με βασικούς πρωτεργάτες στον αγώνα για πιο ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, τον Σταύρο Καλλέργη, την Καλλιρρόη Πάρεν – Σιγανού και τον Ηλία Σπαντιδάκη, γνωστό ως Λούη Τίκα.

Εύχομαι σε όλους τους  εργαζομένους στο Νομό μας να έχουν υγεία, δύναμη και δικαίωση στις διεκδικήσεις των δικαιωμάτων τους και όσο το δυνατό γρηγορότερα να επιστρέψουμε στην εργασιακή κανονικότητα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ