Η Ένωση κάνει ... όσα θα έπρεπε να φροντίσει η Πολιτεία

Η Ένωση κάνει ... όσα θα έπρεπε να φροντίσει η Πολιτεία

Ενέργειες Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου για την αποτροπή μετάδοσης του ιού Covid-19

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σε αυτή την πανδημία του κορωνοϊού Sars-Cov-2 γι'αυτό η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας ... 

Με πρωτοβουλία της, απολυμάνθηκαν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες, οι χώροι κράτησης και τα υπηρεσιακά οχήματα, προκειμένου οι αστυνομικοί να μην κινδυνεύσουν οι ίδιοι και κατ'επέκταση οι οικογένειές τους.

Σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου αναφέρει:

μέτρα αστυνομικοί

Την Πέμπτη 26-03-2020 ολοκληρώθηκε η απολύμανση ΟΛΩΝ των αστυνομικών Υπηρεσιών, ΟΛΩΝ των χώρων κράτησης και ΟΛΩΝ των υπηρεσιακών οχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου με μέριμνα της Ένωσής μας. Υποχρέωση των Ενώσεων δεν είναι να αντικαθιστούν τις ανεπάρκειες της Πολιτείας, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες για όλους μας στιγμές, δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη του και δεν θα επιτρέψουμε σε καμία κωλυσιεργία να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων μας και κατ’ επέκταση των οικογενειών τους.

            Ελπίζουμε η Πολιτεία να κινήσει σύντομα τα δυσκίνητα γρανάζια της και να κάνει έμπρακτα αυτό που οφείλει απέναντι στον Έλληνα Αστυνομικό που ΚΑΙ σε αυτή την κρίση καλείται να εργαστεί νυχθημερόν για την προστασία του Πολίτη και να επωμιστεί καθημερινά όλο και περισσότερα καθήκοντα.

            Η Ένωσή μας θα παραμείνει κοντά στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις. 

μέτρα αστυνομικοί

μέτρα αστυνομικοί

μέτρα αστυνομικοί

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ