«Η καθημερινότητα μιας οικογένειας σε περίοδο κρίσης» στον Δήμο Ρεθύμνου

«Η καθημερινότητα μιας οικογένειας σε περίοδο κρίσης» στον Δήμο Ρεθύμνου

Βιωματική ημερίδα για τις τεχνικές πρόληψης της ενδοοικογενειακής βίας

Στο «Σπίτι του Πολιτισμού» διεξήχθη την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, βιωματική ημερίδα με θέμα «Η καθημερινότητα μιας οικογένειας σε περίοδο κρίσης – τεχνικές πρόληψης της ενδοοικογενειακής βίας» από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου και την Κοινωνική Υπηρεσία στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ). 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρεθύμνου, κ. Τσιομπίκας Γρηγόριος , η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, κ.  Κλάδου Καλλιόπη και τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά στις διάφορες ομάδες παίζοντας ρόλους, βιώνοντας συναισθήματα και θέτοντας ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα μιας οικογένειας σε περίοδο κρίσης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ