Η μια διάσωση μετά την άλλη στην παραλία του Ρεθύμνου την Κυριακή - Δείτε βίντεο

Αγνόησαν την κόκκινη σημαία και τις προειδοποιήσεις των ναυαγοσωστών

Στιγμές αγωνίας βίωσαν όσοι βρισκόντουσαν στην παραλία του Ρεθύμνου την Κυριακή όταν, όπως αποτυπώνεται στα βίντεο από τις διασώσεις, ισχυρά θαλάσσια ρεύματα έθεσαν σε κίνδυνο πολίτες που βούτηξαν στη θάλασσα, παρά την κόκκινη σημαία.

Ενώ η συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή είναι γνωστή για τα επικίνδυνα ρεύματα, περίπου 10 άτομα μπήκαν στη θάλασσα αψηφώντας τις συνεχείς προειδοποιήσεις και τις σφυρίχτρες των ναυαγοσωστών. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη όταν οι λουόμενοι άρχισαν να παρασύρονται από τα ρεύματα. Οι ναυαγοσώστες έσπευσαν να τους προσεγγίσουν, χρησιμοποιώντας τον διαθέσιμο εξοπλισμό τους, ακόμη και το τζετ σκι, κουλούρες και σχοινιά, προκειμένου να τους οδηγήσουν πίσω στην ασφάλεια.

Μέσα σε μόλις 45 λεπτά πραγματοποιήθηκαν συνολικά 10 διασώσεις ανθρώπων που αντιμετώπισαν πρόβλημα στη θάλασσα και κινδύνευσαν να παρασυρθούν από τα ρεύματα.

Δείτε βίντεο από το Goodnet.gr:

Facebook

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση