Η "Μπάρμπαρα" στην Κρήτη: Δοκιμάζονται οι αντοχές του δικτύου ηλεκτροδότησης

Newsroom
Newsroom

Περιορισμένης έκτασης μέχρι στιγμής τα προβλήματα στο Ηράκλειο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα" από την Κρήτη, χωρίς ευτυχώς μέχρι τώρα να έχουν καταγραφεί μεγάλης έκτασης προβλήματα.
Σε σχέση με την ηλεκτροδότηση, σημαντικά προβλήματα σημειώθηκαν στο Θραψανό, το Γώνι και κάποιες μεμονωμένες στην ευρύτερη περιοχή της Σταλίδας.

Εν γένει, στο νομό Ηρακλείου παρατηρούνται περιορισμένης έκτασης διακοπές ρεύματος και βλάβες στην ηλεκτροδότηση, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου κ. Παύλο Βαρδουλάκη.

Υπάρχουν διάσπαρτες τοπικές βλάβες οι οποίες αποκαθίστανται σύντομα καθώς τα συνεργεία της υπηρεσίας βρίσκονται συνεχώς επί ποδός ενώ στο Ηράκλειο παρατηρούνται μικρής έκτασης και κατά τόπους διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια επισκευής μίας βλάβης ενδεχομένως τα συνεργεία για λόγους ασφαλείας να χρειαστεί να κόψουν το ρεύμα σε κάποια περιοχή ωστόσο αυτό διαρκεί για ελάχιστα λεπτά μέχρι την επιδιόρθωση της βλάβης με την ηλεκτροδότηση να επανέρχεται σύντομα.Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ