Η ΝΕ Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της Κυριακής

Η ΝΕ Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της Κυριακής
Newsroom
Newsroom

Τα εκλογικά κέντρα στο Ν. Λασιθίου και οδηγίες για την διαδικασία της ψηφοφορίας

Ανακοίνωση, αναφορικά με την εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την ερχόμενη Κυριακής 15/5, εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην οποία αναφέρει:

"Την Κυριακή 15 Μαΐου ολοκληρώνονται οι διαδικασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματος για πρώτη φορά.

    Ιδίως η εκλογή του Προέδρου του κόμματος, με την συμμετοχή όλων όσων θέλουν να στηρίξουν ενεργά τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετατρέπει την εκλογική διαδικασία σε μια γιορτή της συμμετοχής αλλά και σε ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής, από μια κυβέρνηση που με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της έχει οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο και την κοινωνική πλειοψηφία σε απόγνωση.

    Καλούμε κάθε πολίτη, κάθε κάτοικο του Λασιθίου, που θέλει να δυναμώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, να έρθει την Κυριακή, ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, να εγγραφεί στο μητρώο του ΣΥΡΙΖΑ και να συμμετάσχει στις εκλογές για τον Πρόεδρο του κόμματος."

Παράλληλα γνωστοποιεί ποια είναι τα εκλογικά κέντρα στο Ν. Λασιθίου, ενώ παραθέτει και οδηγίες για την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Συριζα, εκλογες, εκλογικά Κέντρα Λασιθίου

Οδηγίες ψηφοφορίας, συριζα

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ