Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής στηρίζει εκ νέου τα μαθήματα του Mathesis

Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής στηρίζει εκ νέου τα μαθήματα του Mathesis
Newsroom
Newsroom

Με μία νέα δωρεά της προς το Mathesis «υιοθέτησε» το καινούριο διαδικτυακό μάθημα πληροφορικής «Προγραμματισμός διαδικτυακών εφαρμογών», με διδάσκοντες τους Νίκο Αβούρη και Χρήστο Σιντόρη (Πανεπιστήμιο Πατρών).

Η Επιτροπή Κληροδοτήματος της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής απέδειξε για άλλη μία φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον της για την ενίσχυση της ελεύθερης ποιοτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Με μία νέα δωρεά της προς το Mathesis «υιοθέτησε» το καινούριο διαδικτυακό μάθημα πληροφορικής «Προγραμματισμός διαδικτυακών εφαρμογών», με διδάσκοντες τους Νίκο Αβούρη και Χρήστο Σιντόρη (Πανεπιστήμιο Πατρών).

Το μάθημα αυτό ολοκληρώνει τη σειρά μαζικών ανοικτών μαθημάτων πληροφορικής του Mathesis με θέμα την ανάπτυξη ιστοσελίδων, η οποία επιτρέπει σε ανθρώπους χωρίς προηγούμενη γνώση προγραμματισμού να σχεδιάσουν τους δικούς τους ιστότοπους. Τα δύο προηγούμενα μέρη της σειράς «Εισαγωγή στην ανάπτυξη ιστοσελίδων» και «Προχωρημένα θέματα ανάπτυξης ιστοσελίδων» έχουν επίσης την υποστήριξη της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής.

Το νέο μάθημα προγραμματίζεται να προσφερθεί αυτό το φθινόπωρο, ενώ τα δύο πρώτα μέρη θα είναι ενεργά εκ νέου τους καλοκαιρινούς μήνες στην πλατφόρμα του Mathesis. Όπως και όλα τα υπόλοιπα μαθήματα του Mathesis, έτσι και τα παραπάνω μπορεί να τα παρακολουθήσει όποιος και όποια ενδιαφέρεται, ελεύθερα και δωρεάν στη διεύθυνση https://mathesis.cup.gr

Το Mathesis αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά από καρδιάς την Επιτροπή Κληροδοτήματος της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής για την διαρκή υποστήριξή της, η οποία πέρα από την πληροφορική καλύπτει επίσης και άλλα δύο μαθήματα από τους κύκλους του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και της Φιλολογίας. Μία υποστήριξη η οποία επιφορτίζει το Mathesis και τους ανθρώπους του με την ευθύνη να σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των Κρητών συμπατριωτών μας στο εξωτερικό.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ