Η παραμυθένια ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων φώτισε το κέντρο του Ηρακλείου!

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων φώτισε το κέντρο του Ηρακλείου!

Φωταγωγήθηκε το δέντρο αλλά και το μίνι κάστρο στην Πλατεία Ελευθερίας - Δείτε εικόνες και βίντεο

Μπορεί να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας, όμως πλησιάζουν Χριστούγεννα, με το Ηράκλειο να φορά πλέον τα γιορτινά του.

Φέτος στην Πλατεία Ελευθερίας έχει στηθεί ένα κάστρο σε…μικρογραφία που όμως κλέβει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα.

1

Το βράδυ της Παρασκευής το ιδιαίτερο αυτό κάστρο φωταγωγήθηκε μαζί με το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που κοσμεί την πλατεία δίνοντας αέρα άκρως εορταστικό.

1

Οι εικόνες από το σημείο πραγματικά εντυπωσιάζουν καθώς τα πολύχρωμα λαμπιόνια και η διακόσμηση μαρτυρούν πως η αγαπημένη περίοδος μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα, έφτασε!

Οι λιγοστοί άνθρωποι που κυκλοφορούν στη θέα της "μαγικής" εικόνας σαστίζουν ενώ οι φωτογραφίες δίνουν και παίρνουν, αφού το θέμα είναι πρωτόγνωρο! Εκτός από το μίνι κάστρο και το δέντρο φυσικά, τις εντυπώσεις κλέβει και το ιδιαίτερο τρενάκι που τοποθετήθηκε στο σημείο.

Οι πρώτες εντυπώσεις μικρών και μεγάλων, πολύ ευχάριστες, όπως και της κας Θεοδώρας Λεμονή, προέδρου της ΔΗΚΕΗ: "Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από τον κόσμο που κυκλοφορεί! Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί άξιζε τον κόπο τελικά. Ο κόσμος θέλει να νιώσει ότι είναι Χριστούγεννα, το έχει ανάγκη!".

1

Ένα Κάστρο που δίνει χρώμα και ζωντάνια σε μία περίοδο γκρίζα και μελαγχολική!

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα που αποπνέει θα πρέπει να μας αγκαλιάζει, αλλά να μην μας ξεγελάει: Οι ειδικές συνθήκες και οι κίνδυνοι της πανδημίας μας γυροφέρνουν "Λόγω του Covid-19 είμαστε όλοι προσεκτικοί" συμβουλεύει η κα Λεμονή.

"Έχουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις: Με τη μασκούλα μας, μπορούμε να κάνουμε τη βόλτα μας στην πλατεία! Αλλά, να διατηρούμε τις αποστάσεις, και να μην έχουμε συνωστισμό!"  σημειώνει.

1

Ο κόσμος μπορεί να πλησιάσει αρκετά, αλλά δεν μπορεί να ακουμπήσει τα εκθέματα και στα στολίδια. Το Κάστρο είναι διαφορετικό εφέτος. Υπάρχουν διάφορες θεματικές ενότητες.

"Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον ίδιο χρωματισμό και τα ίδια φώτα με τη Δικαιοσύνης! Και νομίζω ότι τα καταφέραμε! Όλα είναι όμορφα!" είπε η κα Λεμονή. Το δέντρο παραμένει στη θέση του, "αλλά με διαφορετικά παιχνίδια!".

1

Η ΔΗΚΕΗ, σύμφωνα με την πρόεδρό της, προσπάθησε να πλησιάσει περισσότερο την ψυχολογία των παιδιών, εφέτος!

"Θέλαμε να δώσουμε περισσότερη χαρά στα παιδιά, γιατί βιώνουν μία διαφορετική κατάσταση αυτόν τον χρόνο!Και θελήσαμε με τον τρόπο μας, να τους δώσουμε περισσότερη χαρά! Κι εκεί δώσαμε έμφαση", εξήγησε η κα Λεμονή.

 

 

1

 

1

 

1

1

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ