Διαδικτυακές εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαδικτυακές εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης

Σειρά εκδηλώσεων το επόμενο διάστημα

Σε μια σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων προχωρούν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια της Κρήτης τις επόμενες μέρες συνεχίζοντας την πολύμορφη δραστηριότητα που αναπτύσσουν. Πιο συγκεκριμένα:

  

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου , οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στις σχολές του Φυσικού, Μαθηματικού και Επιστήμης Υλικών διοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Τι ετοιμάζουν για το πανεπιστήμιο και τις σπουδές μας;». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ 

 

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Ρέθυμνο και στο ΕΛΜΕΠΑ Ηρακλείου διοργανώνουν συζήτηση με θέμα: «Τί είναι πραγματικά και γιατί δυναμώνει η Καταστολή; Ποιά η απάντηση του κινήματος;»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ στις 21:00.

 

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, οι οργανώσεις της ΚΝΕ στις σχολές της Ιατρικής και του Βιολογικού  διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Πανδημία COVID 19: Η επιστήμη όμηρος των καπιταλιστικών ανταγωνισμών»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ στις 20:00.

  

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου διοργανώνουν συζήτηση με θέμα: «Μπορούμε να ζήσουμε κάτι διαφορετικό απο αυτό που ζούμε σήμερα; Γιατί Σοσιαλισμός;»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ στις 20:00.

 

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια Κρήτης διοργανώνουν εκδήλωση- συζήτηση με θέμα «76 χρόνια από το Δεκέμβρη του 44. Η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική».

 

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, οι οργανώσεις της ΚΝΕ στις σχολές του ΕΛΜΕΠΑ διοργανώνουν συζήτηση – παρουσίαση της νέας μπροσούρας του τμήματος κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ «Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά. Με το ΚΚΕ μπροστά για το σοσιαλισμό- κομμουνισμό».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ στις 20:30.


Για συμμετοχή στις εκδηλώσεις θα ανακοινώνονται οι αντίστοιχοι σύνδεσμοι.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ