ΚΡΗΤΗ

Ημερίδα Προγραμματισμού & Ρομποτικής για παιδιά στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

Το Σάββατο 27 Ιουλίου

Ημερίδα Ορθόδοξος Ακαδημία

Η δωρεάν ημερίδα Προγραμματισμού & Ρομποτικής για παιδιά, JCrete4Kids (http://jcrete4kids.eu/), έρχεται στις 27 Ιουλίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι Χανίων.

Οι διοργανωτές προσκαλούν σε δημιουργική... διασκέδαση:

" *   μαθαίνοντας τον μαγικό κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης με τον Κιμάνι και την Φίππυ
 *   μαθαίνοντας τις βασικές έννοιες του προγραμματισμού βοηθώντας την Κάρλα το ρομπότ να δραπετεύσει

Αν είστε μεταξύ 8 και 14 χρονών, ελάτε μαζί με το φορητό σας υπολογιστή στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμβάρι το Σάββατο 27 Ιουλίου από τις 09:00 - 14:30 να διασκεδάσουμε μαζί δημιουργώντας.

Τα παιδιά περνούν μια ημέρα γεμάτη διασκέδαση, αναπτύσσουν αναλυτική, συνθετική και δημιουργική σκέψη, καλλιεργούν την ομαδικότητα και έρχονται σ' επαφή με τις νέες τεχνολογίες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ (http://jcrete4kids.eu/)".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση