Το ημερολόγιο του 2022 από τους μαθητές του μαθητές ΓΕΛ Λιμένος Χερσονήσου

Το ημερολόγιο του 2022 από τους μαθητές του μαθητές ΓΕΛ Λιμένος Χερσονήσου

Το ημερολόγιο σε μια καλαίσθητη έκδοση παρουσιάζει τις ομορφιές του νησιού

Το δικό τους ημερολόγιο για το 2022, δημιούργησαν οι μαθητές του ΓΕΛ Λιμένος Χερσονήσου με την αρωγή και την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Χερσονήσου Σέγκου Γιάννη και  του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Χερσονήσου Μηλάκη Γιάννη.

Το ημερολόγιο σε μια καλαίσθητη έκδοση παρουσιάζει τις ομορφιές του νησιού μας , που όσο το ξεφυλλίζει κανείς,  ανακαλύπτει προορισμούς μοναδικού φυσικού κάλλους & ανυπέρβλητης πολιτιστικής αξίας. Ο κάθε μήνας, με τον δικό του τρόπο & επιχειρήματα, μέσα από ζωντανές φωτογραφίες, προσπαθεί να αναδείξει & να θέλξει αυτόν που κρατάει το ημερολόγιο στα χέρια του, να τους επισκεφθεί.

Οι φωτογραφίες στο μεγαλύτερό τους μέρος παραχωρήθηκαν από τον εκπαιδευτικό του σχολείου Αθανασάκη Γιάννη, ερασιτέχνη φωτογράφο και διανθίστηκαν με μαντινάδες που έφεραν τα παιδιά από τους γονείς τους.  Το εισαγωγικό σημείωμα έγραψε ο καθηγητής του σχολείου Σφακιωτάκης Σταύρος ενώ στο τέλος του έχει και ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου και του προέδρου της σχολικής επιτροπής.

Η πρόεδρος του 15μελους συμβούλιου των μαθητών Παπαδάκη Εύη δήλωσε «ότι μέσα από αυτό το ημερολόγιο μας δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξουμε με όμορφες και εντυπωσιακές εικόνες τον τόπο μας σε κάθε διαφορετική του πτυχή».

Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και τα μαθητικά συμβούλια του ΓΕΛ Λιμένα Χερσονήσου ευχαριστούν τον  Μηλάκη Γιάννη για την βοήθεια του σε αυτό το εγχείρημα

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ