Εικόνες με νερό να... αναβλύζει ανεξέλεγκτα σε δρόμο του Ηρακλείου καταγράφηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (26/02) προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια κατοίκων της περιοχής.
Σύμφωνα με αναγνώστη του Cretalive, το βίντεο "έρχεται" από την οδό Ηρακλή Μιχελινάκη, στο Κορακοβούνι, με το νερό να χάνεται στο οδόστρωμα χωρίς να υπάρχει εμφανής παρέμβαση για τον περιορισμό του.
Όπως επισημαίνει ο ίδιος, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. «Κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται το ίδιο», αναφέρει χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή του και για την κατάσταση του δρόμου.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η οδός είναι επίσης γεμάτη λακκούβες, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, αποκαθίστανται πρόχειρα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα επανεμφανίζονται.
«Ο Δήμος Ηρακλείου να κάνει και καμιά βόλτα εκτός του κέντρου, εκτός εάν αυτές οι περιοχές ανήκουν σε άλλο δήμο», σχολιάζει με νόημα ο αναγνώστης, ζητώντας ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην περιοχή.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
