Ηράκλειο: Με Άη Βασίλη, Θησέα και Μινώταυρο “γιόρτασαν” τα παιδιά των δημοσιογράφων

Newsroom
Newsroom

Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Ένα όμορφο, γιορτινό αλλά και διδακτικό απόγευμα στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, είχαν την ευκαιρία να περάσουν το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023, τα παιδιά των δημοσιογράφων του Ηρακλείου (μελη της ΕΣΗΕΠΗΝ ,του ΠΣΑΤ και όχι μόνον) που – συνοδευόμενα από τους γονείς τους – ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Άη Βασίλη, να φωτογραφηθούν μαζί του, να πάρουν τα συμβολικά δώρα τους αλλά και να παρακολουθήσουν δωρεάν τη σπουδαία θεατρική παράσταση «Θησέας και Μινώταυρος», μια συμπαραγωγή του ΠΣΚΗ με την Παιδική Σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη

Η παράσταση, με το βραβευμένο από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης έργο, τους άφησε όλους εντυπωσιασμένους, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά μετά το τέλος της. Μάλιστα ήταν πολλοί οι γονεις που επεσήμαναν τη σημασία τέτοιων “δώρων” στην προσπάθεια καλλιέργειας πολιτιστικής και όχι μόνο, κουλτούρας στις μικρές ηλικίες.

Για την υλοποίηση της εκδήλωσης, οι Διοικήσεις της ΕΣΗΕΠΗΝ του ΤΕΑΣ και του ΠΣΑΤ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για μια ακομα φορά, για τη συμβολή τους, την Διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε, τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, τον κ. Νικόλαο Δ. Ιερωνυμάκη (Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ, Μοίρες) και τον επί δεκαετίες “Άγιο Βασίλη” συνάδελφο Κώστα Βεζυράκη.

Πολλές ευχές σε όλους για Χρόνια Πολλά και ένα νέο έτος “γεμάτο” με αισιόδοξες ειδήσεις".

03409859084530

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ