Ήρθε το εμβόλιο της Moderna στην Κρήτη

Ήρθε το εμβόλιο της Moderna στην Κρήτη

Σε πρώτη φάση οι εμβολιασμοί με το συγκεκριμένο σκεύασμα θα γίνονται κάθε Κυριακή

Και με το εμβόλιο της Moderna κατά του κορωνοϊού θα έχουν τη δυνατότητα να εμβολιάζονται πλέον οι Κρητικοί καθώς το σκεύασμα θα είναι διαθέσιμο σε εμβολιαστικά κέντρα της Κρήτης από την ερχόμενη Κυριακή. 

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου έκανε λόγο σε ανάρτησή του για την ύπαρξη περισσότερων εμβολιαστικών γραμμών σε τοπικό επίπεδο. 

Αρχικά, οι εμβολιασμοί με το σκεύασμα της Moderna θα γίνονται κάθε Κυριακή για τον μήνα Ιανουάριο, αρχής γενομένης από την ερχόμενη 9 Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους στα εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου Χανίων, του νοσοκομείου Ρεθύμνου, του ΠΑΓΝΗ και του Νοσοκομείο Ιεράπετρας. 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αγαπίου αναφέρει:

"▪︎Περισσότερες εμβολιαστικές γραμμές στη Κρήτη.

▪︎Με το εμβόλιο της Moderna πλέον, από την ερχόμενη Κυριακή 9/1 .

▪︎ Οι συμπολίτες μας θα μπορούν να προγραμματιζουν ραντεβού με το εμβόλιο της Moderna, σε πρώτη φάση, κάθε Κυριακή σε Νοσοκομεία της Κρήτης απο την Κυριακής 9 Ιανουαρίου και για τις Κυριακές 16/1, 23/1 και 30/1.

▪︎Οι εμβολιασμοί θα γίνονται στο Γ.Ν. Χανίων, στο Γ.Ν.Ρεθύμνου, Στο ΠΑΓΝΗ και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, τις Κυριακές του Ιανουαρίου.

▪︎Στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου όπως και στο Ν.Ν.Κ θα μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού Δευτέρα με Κυριακή με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

▪︎Επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές είναι διαθέσιμες και για τα Παιδιατρικα Εμβόλιαστικα στηΚρήτη, με το εμβόλιο της Pfizer, αφορούν τις ηλικίες 5-11 ετών, από 7/1 και καθημερινά στα Νοσοκομεία

Γ.Ν. Χανίων, Γ.Ν.Ρεθύμνου, Γ.Ν.Βενιζελειο, ΠΑΓΝΗ, Γ.Ν.Αγιου Νικολάου, Νοσοκομείο Σητείας και Ιεράπετρας.

▪︎Πάμε να προστατέυσουμε την Υγεία μας και όλων όσων αγαπάμε, παίρνοντας στα χέρια μας την καλύτερη ασπίδα.

▪︎Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμβάλουν καθημερινά σε αυτή την προσπάθεια, προστασίας της δημόσιας υγείας".

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξαν 270.000 νέα ραντεβού για εμβολιασμό για τους 12 κι άνω

Παραμένουν υψηλά τα κρούσματα στην Κρήτη: 2.465 σε 24 ώρες

Κορωνοϊός: 43.386 τα νέα κρούσματα και 62 θάνατοι

Τα χιλιάδες κρούσματα "ανεβάζουν" και τις νοσηλείες στην Κρήτη - Παιδιά μεταξύ των ασθενών

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ