Ι.Σ.Η: Προσοχή για την τήρηση των μέτρων του ΕΟΔΥ

Ι.Σ.Η: Προσοχή για την τήρηση των μέτρων του ΕΟΔΥ

"Οι οδηγίες που συντάσσονται από τους ειδικούς της επιτροπής του ΕΟΔΥ, προκύπτουν ως αποτέλεσμα της συστηματικής και αδιάλειπτης μελέτης των διεθνών επιδημιολογικών δεδομένων και δεν συνιστούν ιδέες, υποθέσεις και δοξασίες «πεφωτισμένων» επιστημόνων, αμφιβόλου προελεύσεως και αξιοπιστίας. "

Η ανακοίνωση του ΙΣΗ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, συνεπής στην αποστολή του, που δεν είναι άλλη από την προστασία της Δημόσιας Υγείας, εφιστά σε όλους την προσοχή για την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας και των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Οι οδηγίες που συντάσσονται από τους ειδικούς της επιτροπής του ΕΟΔΥ, προκύπτουν ως αποτέλεσμα της συστηματικής και αδιάλειπτης μελέτης των διεθνών επιδημιολογικών δεδομένων και δεν συνιστούν ιδέες, υποθέσεις και δοξασίες «πεφωτισμένων» επιστημόνων, αμφιβόλου προελεύσεως και αξιοπιστίας.

Είναι βέβαιο ότι για να βγούμε νικητές από την Πανδημία του Covid-19, θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι, αναλογιζόμενοι το βάρος των ευθυνών μας, σεβόμενοι, παράλληλα, το δικαίωμα των συνανθρώπων μας να παραμείνουν υγιείς !

 

 

Δ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ