Και επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Β. Κεγκέρογλου

Και επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Β. Κεγκέρογλου

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Cretalive

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ γνωστοποίησε και επίσημα ο γραμματέας της ΚΟ του κινήματος Βασίλης Κεγκέρογλου, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες του Cretalive.

Όπως είχαμε γράψει ήδη από χθες ο βουλευτής Ηρακλείου είχε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών, έχοντας προσεγγίσει στελέχη του κόμματος προκειμένου να λάβει την υποστήριξή τους στη διεκδίκηση της ηγεσίας.

Έτσι, με επιστολής του προς την ΕΔΕΚΑΠ που έχει την ευθύνη για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου του ΚΙΝΑΛ, γνωστοποιεί την πρόθεσή του να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις εσωκομματικές διαδικασίες ζητώντας παράλληλα προθεσμία μέχρι τις 22 Οκτωβρίου ώστε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές.

Στην επιστολή του αναφέρει πιο συγκεκριμένα:

"Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας - τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές".

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος πρόεδρος και ο Κεγκέρογλου;

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ