Καιρός: Επιστρέφει το φθινόπωρο στην Κρήτη την Τρίτη (22/09) - Που θα βρέξει;

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχών, κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, στο Ηράκλειο η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 29 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι, ενώ από το απόγευμα αναμένονται βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις, με ένταση που θα φτάνει κατά τόπους τα 4-5 μποφόρ. 

Δείτε την πρόγνωση του Meteo

Glomex Video

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ
 

Υπενθυμίζεται ότι με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ κάνει λόγο για επιδείνωση του καιρού από τις πρώτες ώρες της Τρίτης (22-09-2026) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (23-09-2026) στην ευρύτερη περιοχή του βορειοδυτικού Αιγαίου με ισχυρές βροχές, τοπικές καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από μεγάλη συχνότητα κεραυνών ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων.

Πιο συγκεκριμένα: 

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται την Τρίτη 22/9:

  • Στην Θεσσαλία (ν. Μαγνησίας, κυρίως θαλάσσια – παράκτια) από τις πρώτες ώρες.
  • Στις Σποράδες και τη Χαλκιδική από τις πρώτες ώρες μέχρι το απόγευμα.
  • Στην Εύβοια (κυρίως κεντρική και βόρεια) από τις πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα.
     

Την Τετάρτη 23/09

  • Στην Θεσσαλία (ν. Μαγνησία, κυρίως θαλάσσια – παράκτια) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Κρήτη δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την κακοκαιρία ωστόσο από τις απογευματινές ώρες αύριο αναμένεται να βρέξει κυρίες στις ορεινές περιοχές. 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη  


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση