Καλαντζάκης: Ασφαλής τουριστικός προορισμός η Ιεράπετρα

Καλαντζάκης: Ασφαλής τουριστικός προορισμός η Ιεράπετρα

Τους πρώτους τουρίστες της περιοχής υποδέχθηκε ο δήμαρχος

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, επισκέφτηκε το ξενοδοχειακό συγκρότημα στο οποίο κατέφθασαν οι πρώτοι τουρίστες, υπογραμμίζοντας ότι η περιοχή έχει αναδειχθεί σε ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Ιεράπετρα τουρίστες

Ο Δήμαρχος αφού συνομίλησε τόσο με τον Διευθυντή όσο και με το προσωπικό υπογράμμισε: 

«Η Ιεράπετρα τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και πολλούς επενδυτές που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ο Δήμος Ιεράπετρας παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην τουριστική και συνάμα οικονομική ανάπτυξη, υλοποιώντας μεγάλα έργα υποδομής (αναπλάσεις, δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού) τα οποία σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά της περιοχής μας και τις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες δημιουργούν μία ελκυστική τουριστική επιλογή.

Ο Δήμος Ιεράπετρας ήταν και παραμένει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Η προσπάθεια που κάναμε και κάνουμε όλοι μαζί, ώστε να διατηρηθούν τα επίπεδα διάδοσης του κορωνοϊού χαμηλά, φαίνεται ότι έχει ένα πολύ θετικό αντίκτυπο για την προσέλευση επισκεπτών. Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, έως ότου καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα».

Ιεράπετρα τουρίστες

Εύχομαι στους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού να έχουν μία πολύ καλή, ασφαλή και αποδοτική τουριστική περίοδο».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ