Οπαδοί κυνήγησαν νεαρό Χανιώτη μπροστά στην οικογένειά του

Οπαδοί κυνήγησαν νεαρό Χανιώτη μπροστά στην οικογένειά του

Ο νεαρός άνδρας μπήκε στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ για να προστατευθεί - Τα γεγονότα που προηγήθηκαν του ματς Χανιά - Ιωνικός

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σε βάρος νεαρού Χανιώτη και μάλιστα μπροστά στα παιδιά του συνέβη στην οδό Κισσάμου στα Χανιά, πριν από το ματς Χανιά - Ιωνικός και τα επεισόδια που ακολούθησαν στα Περιβόλια. Οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας κυνήγησαν νεαρό πατέρα μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του. Μάλιστα, για να προστατευθεί βρήκε καταφύγιο στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ που συνόδευε τα λεωφορεία της αποστολής των φιλοξενούμενων. 

Σύμφωνα με τα parakritika.gr, που παρουσιάζουν και φωτογραφικό υλικό από το σοβαρό αυτό περιστατικό, ψώνιζε σε φυτώριο με τη σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά του. 

Ας δούμε στιγμιότυπο προς στιγμιότυπο τι φαίνεται πως συμβαίνει…

Η αποστολή της ομάδας ξεκινάει από το ξενοδοχείο. Ο Χανιώτης στέκεται στο πεζοδρόμιο και πίσω η σύζυγος με τα παιδιά του ψωνίζουν από παρακείμενο φυτώριο. Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα, αφού ακόμη και ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεξιά δεν αντιλαμβάνεται κάτι και φεύγει.

Ο νεαρός άνδρας κατεβαίνει από το πεζοδρόμιο, καθώς μπροστά του έχει σταματήσει προπορευόμενο των λεωφορείων όχημα, άγνωστο για ποιο λόγο, σαν να του λένε κάτι, καθώς ο Χανιώτης κοιτάζει προς το μέρος τους…

Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα, δύο άνδρες κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και αρχίζουν να τον κυνηγούν, μπροστά στα παιδιά του, ενώ η συζυγός του προσπαθεί μάταια να τους σταματήσει και την απωθούν. Έντρομος ο νεαρός αρχίζει να τρέχει.

Ο Χανιώτης κατευθύνεται προς το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. για να προστατευτεί, με τους αστυνομικούς να πράττουν το αυτονόητο και να τον βάζουν στο όχημα. Η κυκλοφορία έχει σταματήσει. Τα παιδιά του κοιτάζουν τι συμβαίνει, ενώ η σύζυγός του τρέχει και αυτή προς το περιπολικό για να προστατεύσει τον άνδρα της…

Η πόρτα του πρώτου λεωφορείου ανοίγει και αρχίζουν να κατεβαίνουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας…

Ανοίγει η πόρτα και του δεύτερου λεωφορείου και αρκετοί συγκεντρώνονται γύρω από το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμη περισσότεροι συγκεντρώνονται γύρω από το περιπολικό, κατεβαίνοντας από τα λεωφορεία…

Συνεχίζει να κατεβαίνει κόσμος από τα δύο λεωφορεία…

Η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. είναι καταλυτική και τα οξυμένα πνεύματα εκτονώνονται, για να συνεχίσει η αποστολή μέχρι το γήπεδο των Περιβολίων.

Εκτός των όσων συνέβησαν, ενδεχομένως μετά το νέο αποκαλυπτικό υλικό να χρειαστεί να παρέμβει η Δικαιοσύνη, καθώς όλα δείχνουν ότι ο νεαρός Χανιώτης φαίνεται πως δέχεται απρόκλητη επίθεση, μπροστά στην οικογένειά του.

Τα ερωτήματα πάντως είναι πολλά και ξεπερνούν το επεισόδιο αυτό καθ’αυτό… Και ήδη έχουν τεθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ από αθηναϊκό ΜΜΕ, με σχετικό υλικό έξω από το γήπεδο των Περιβολίων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ