Κάλεσμα του Μουσικού Συλλόγου σε σύσκεψη

Newsroom
Newsroom

To παράρτημα Κρήτης του Μουσικού Συλλόγου απευθύνει ευρύ κάλεσμα

Το Παράρτημα Κρήτης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου καλεί τα μέλη του σε σύσκεψη αύριο 26 Ιαναουαρίου. Όπως τονίζεται:

"Η ψήφιση από την Κυβέρνηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/22 ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών σε Καλλιτέχνες και σπουδαστές Καλλιτεχνικών σχολών. Οι εξελίξεις του προηγούμενου διαστήματος -με τις κινητοποιήσεις πανελλαδικά κατά του Προεδρικού Διατάγματος που έφερε η Κυβέρνηση - έχουν φέρει στο επίκεντρο τη συζήτηση για τις Μουσικές σπουδές αναδεικνύοντας τη διαχρονική απαξίωση τους.

Για αυτό το λόγο καλούμε τα μέλη του Συλλόγου στη Σύσκεψη τη Πέμπτης 26 Γενάρη (18:30 , ΕΚΗ 2ος Όροφος, αιθ. Στρατής Περγαλίδη), όπου θα γίνει ανοικτή συζήτηση γύρω από τα αιτήματα που βάζουν τα Καλλιτεχνικά Σωματεία/Φορείς και ο ΠΜΣ καθώς και το τι εικόνα υπάρχει σε τοπικό επίπεδο όσον αφορά την μουσική εκπαίδευση (Ωδεία, Μουσικό Σχολείο κτλ)" 

Και σημειώνεται:

"Για όσους συναδέλφους/ισσες είναι εκτός Ηρακλείου (Άγιο Νικόλαο,Ρέθυμνο κτλ) και επιθυμούν να συμμετέχουν ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ στη σύσκεψη, μπορούν να στείλουν το mail τους είτε σε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο pmu.pkritis@gmail.com, και θα τους αποσταλούν οι απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο σύνδεσης"

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ