Επαφές των επιχειρηματιών της ΒΙΠΕ με υπουργούς στο Ηράκλειο

Newsroom
Newsroom

Τον ΣΕΒΠΗ εκπροσώπησε η κ Τζίνα Τσαντρίζου, μετά από πρόσκληση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Διευρυμένη σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου το πρωί της Τετάρτης.

Τον ΣΕΒΠΗ εκπροσώπησε η κ Τζίνα Τσαντρίζου, μετά από πρόσκληση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση.  

Συγκεκριμένα, οι επιχειρηματικοί φορείς του Ηρακλείου συναντήθηκαν και συζήτησαν  με τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, τον Υφυπουργό Οικονομικών Αποστολο Βεσυρόπουλο, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη και τον υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστο Δήμα. 

Από πλευράς ΣΕΒΠΗ η κα. Τσαντρίζου έθεσε θέματα  όπως τις  επιπτώσεις της συνεχιζόμενης ενεργειακής κρίσης, με απαραίτητη και επείγουσα τη λήψη μέτρων που θα συμβάλλουν στη διαφύλαξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, να επιταχυνθεί η έγκριση του μηχανισμού κρατικής ενίσχυσης των  βιομηχανικών PPAs (Green Pool) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την σύνδεση της ΒΙΠΕ με τον ΒΟΑΚ, τον βιολογικό καθαρισμό ενώ παραμένει το αίτημα της αυτοδιαχείρισης της ΒΙΠΕ.

epimelitirio

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ