Κάμερα κατέγραψε τον διαρρήκτη του μίνι μάρκετ

Newsroom
Newsroom

Εισέβαλε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε μίνι μάρκετ στον Πλατανιά, καταφέρνοντας να πάρει δεκάδες συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων, αλλά και συσκευασίες μασώμενου καπνού, αξίας άνω των 1.200 ευρώ

Σαν κύριος, ένας αλλοδαπός που εργάζεται σε εταιρία στα Χανιά, εισέβαλε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε μίνι μάρκετ στον Πλατανιά, καταφέρνοντας να πάρει δεκάδες συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων, αλλά και συσκευασίες μασώμενου καπνού, αξίας άνω των 1.200 ευρώ.

Προκάλεσε δε και φθορές στο προστατευτικό ρολό του καταστήματος, προκειμένου να μπει μέσα σε αυτό, συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Πλατανιά, οι συγχωριανοί του καταστηματάρχη, αλλά και ο ιδιοκτήτης των δωματίων που διέμενε ο αλλοδαπός, βοήθησαν ώστε να βρεθεί και να συλληφθεί.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την… μεταμεσονύχτια δράση του και το πως μπήκε στο μίνι μάρκετ. Λίγο νωρίτερα, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία κυκλοφορούσε σαν κύριος στον Πλατανιά

Μιλώντας στο Parakritika.gr, ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ ευχαριστεί τους συγχωριανούς του και τον ιδιοκτήτη των δωματίων για την βοήθεια, αλλά ιδιαιτέρως τους αστυνομικούς και κυρίως έναν εξ αυτών από το Α.Τ. Πλατανιά για τον επαγγελματισμό που επέδειξε και τον ζήλο στο να εξιχνιαστεί άμεσα η κλοπή.

Επισημαίνει δε ότι οι κάτοικοι του Πλατανιά έχουν το δικό τους παράπονο στο θέμα της αστυνόμευσης, καθώς το Α.Τ. της περιοχής τους, ενώ μπορεί να ελέγξει την περιοχή και να περιοριστούν φαινόμενα παραβατικότητας, ωστόσο, δεν είναι επαρκώς στελεχωμένο και παρά τις διαρκείς εκκλήσεις για προσωπικό δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Κι όλα αυτά, παραμονές μίας ακόμα τουριστικής σεζόν, με τις απαιτήσεις να ανεβαίνουν κατακόρυφα το καλοκαίρι.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ