Το Καπετανάκειο πενθεί για το χαμό της καθηγήτριάς του

Το Καπετανάκειο πενθεί για το χαμό της καθηγήτριάς του

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Καπετανάκειο σχολείο, εξαιτίας του χαμού της καθηγήτριάς του, Χαρούλας Σπυριδάκη. Σε ανάρτησή του στο Facebook, o Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου κάνει λόγο για μια αγαπημένη παρουσία με ήθος, ευγένεια και αξιοπρέπεια, μια ακούραστη φιλόλογο με μια μεγάλη αγκαλιά για τους μαθητές της.

Η ανάρτηση του Συλλόγου

Ένα τελευταίο αντίο

Με ανείπωτη θλίψη και πόνο όλοι εμείς, φίλοι, συνάδελφοι και μαθητές αποχαιρετούμε την καθηγήτρια του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Χαρούλα Σπυριδάκη.

Μια αγαπημένη παρουσία που τίμησε με το ήθος, την ευγένεια, την αξιοπρέπεια και την συνέπεια της τον εκπαιδευτικό χώρο. Άοκνη και ακούραστη φιλόλογος ήταν πάντα ένα χαμόγελο και μια μεγάλη αγκαλιά για τους μαθητές της, τους οποίους υπεραγαπούσε.

Αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας της με σθένος, υπομονή και καρτερία. Διαχειρίστηκε το θάνατο με γενναιότητα και το φόβο τον μετέτρεψε σε ελπίδα, την αβεβαιότητα σε προσμονή.

Υπήρξε αγαπημένη σύζυγος και υποδειγματική μητέρα.

Η οικογένεια της χάνει το στήριγμα της και εμείς οι υπόλοιποι μια καλή φίλη και συνάδελφο. Το μόνο που παρηγορεί την σκέψη μας είναι ότι στο ταξίδι που κίνησε να πάει δεν θα είναι μόνη της. Θα έχει πάντα συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο τον αγαπημένο της γιο, τον Γιώργο.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας φίλη. Θα ζεις πάντα στην ψυχή, στο μυαλό και στην καρδιά μας.

4/10/2021
Ο Σύλλογος Καθηγητών
του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ