Καταγγελία για απειλές και ψυχολογική βία σε εργαζόμενη στην καθαριότητα

Καταγγελία για απειλές και ψυχολογική βία σε εργαζόμενη στην καθαριότητα

Τι απαντά η πλευρά του Δήμου Ηρακλείου

Επώνυμη καταγγελία για περιστατικό που συνέβη την Τρίτη σε εργαζόμενη γυναίκα Ρομά στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, έφτασε στο cretalive. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται:

"Επόπτρια της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, απείλησε και άσκησε ψυχολογική βία σε εργαζόμενη γυναίκα Ρομά, γιατί η εργαζόμενη, άθελά της, δεν ακολούθησε τις οδηγίες και την σειρά των δρόμων (πεζοδρόμια) που έπρεπε να καθαρίσει. Επί της ουσίας η εργαζόμενη γυναίκα με όποια σειρά και να καθάριζε τους δρόμους το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Όμως για την επόπτρια της υπηρεσίας αυτής, το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν ικανοποιητικό. Η εργαζόμενη γυναίκα Ρομά δέχτηκε λεκτική επίθεση και προσβολές από την επόπτριά της σε δημόσιο χώρο, που στο τέλος λιποθύμησε".

Το cretalive επικοινώνησε με την υπηρεσία καθαριότητας για το περιστατικό. Όπως τονίζεται από την πλευρά του Δήμου, σε κάθε περίπτωση εξετάζουν την καταγγελία αλλά υπάρχει εγγραφή αναφορά από δυο επόπτες για το τι έγινε και πως κάποιοι είχαν μάθει αλλιώς και όταν επιχείρησαν να εποπτεύσουν πώς γίνεται η δουλειά καθημερινά κι αν πράγματι δούλευαν τις ώρες που έπρεπε,  προκλήθηκαν αντιδράσεις

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ