Κάθε μέρα έκανε και μια διάρρηξη!

Κάθε μέρα έκανε και μια διάρρηξη!

Κατηγορείται ότι σε λιγότερο από ένα μήνα, αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 110.000 ευρώ

Δικογραφία για 22 υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων και μία απόπειρα κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού, που - όπως έγραψε το Cretalive - συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας και του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το βράδυ της Τετάρτης, ο αλλοδαπός αφαίρεσε από οικία κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 3.000 ευρώ.Άμεσα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και τα αφαιρεθέντα κοσμήματα τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τις 08.07.2021 έως την 01.08.2021, ο αλλοδαπός είχε διαπράξει ακόμα είκοσι μία (21) κλοπές- διαρρήξεις και 1 απόπειρα κλοπής σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, αφαιρώντας κοσμήματα και χρήματα συνολικής χρηματικής αξίας 111.910 ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς θα ο θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Λασιθίου.


Δείτε επίσης:

Έπιασαν τον διαρρήκτη μετά από ανθρωποκυνηγητό

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ