Αναζητούν το βασανιστή του σκύλου - "Είναι επικίνδυνος για ζώα ... και ανθρώπους!"

Αναζητούν το βασανιστή του σκύλου - "Είναι επικίνδυνος για ζώα ... και ανθρώπους!"

Έβγαλε τα μάτια του σκύλου και τον εγκατέλειψε! - Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη

Τελικά ... δεν τα έχουμε δει ολα, με τις κακοποιήσεις ζώων. Η φρίκη που άρρωστα μυαλά προκαλούν φαίνεται πως δεν έχει όριο και ένα άτυχο κυνηγόσκυλο περίπου 7 μηνών βίωσε με τον πιο βάναυσο τρόπο, το ως που μπορεί να φτάσει ένας άρρωστος νους... 

Άγνωστος έβγαλε τα μάτια στο αρσενικό σκυλάκι που εντοπίστηκε στην περιοχή του Γαζίου και μάλιστα με φρικτό τρόπο, καθώς εικάζεται ότι δέχτηκε χτυπήματα με αιχμηρό όργανο. Η αποτρόπαια πράξη υπολογίζεται ότι έλαβε χώρα πριν από 2-3 μέρες, ενώ κατόπιν το σκυλάκι έπαθε μόλυνση και οι κόχες των ματιών του γέμισαν από σκουλήκια, ενώ στο λαιμό του είχε ένα σφιχτοδεμένο σκοινί. 

Για την σοκαριστική υπόθεση έχει κινητοποιηθεί και η ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικούς "κύκλους" να σχολιάζουν ότι άνθρωπος που προχωρά σε τέτοια πράξη, είναι άκρως επικίνδυνος - ακόμη και για ανθρώπους!

Οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού έχουν αφαιρέσει το σχοινί που είχε στο λαιμό του το άτυχο ζώο, προς αναζήτηση γενετικού υλικού που θα οδηγήσει στο δράστη. Παράλληλα γίνονται έρευνες, εξετάζοντας υλικό από κάμερες αλλά και μαρτυρίες.

Απευθύνεται, μάλιστα, έκκληση προς οποιονδήποτε μπορεί να γνωρίζει κάτι, να τηλεφωνήσει και να δώσει πληροφορίες έστω και ανώνυμα είτε στο "100" είτε στο Cretalive.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ