ΚΕΠΑ Μητέρα: Συνάντηση γονέων αύριο το απόγευμα

ΚΕΠΑ Μητέρα: Συνάντηση γονέων αύριο το απόγευμα

Η δομή μετά τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ της 13ης Οκτωβρίου κρίθηκε ακατάλληλη

Το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει στο ΚΕΠΑ Μητέρα μετά τον σεισμό της 13ης Οκτωνρίου θα απασχολήσει τη συνάντηση των γονέων που διοργανώνεται το απόγευμα της Κυριακής.

Με δεδομένο ότι δεν έχει ακόμη συσταθεί Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ελήφθη πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της επικείμενης συνάντησης λόγω του σοβαρού προβλήματος που έχει προκύψει.

Σε ανακοίνωση των γονέων που έλαβαν την πρωτοβουλία επισημαίνονται τα εξής:

"Την προηγούμενη Τετάρτη 13/10 παραλάβαμε τα παιδιά μας από τον παιδικό σταθμό με την προφορική ενημέρωση πως το κτίριο του σχολείου βρέθηκε ακατάλληλο, πως θα παραμείνει κλειστό για 15 ημέρες και για επίσημη ενημέρωση να επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ....

Επειδή δεν πρόλαβε να συσταθεί σύλλογος γονέων και τα μέλη της προηγούμενης χρονιάς έχουν αποφοιτήσει, παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε συνάντηση γονέων ​την Κυριακή 17/10 και ώρα 6.00μμ έξω από την κεντρική πόρτα του σχολείου επί της οδού Ερμή, ώστε να γνωριστούμε και να συντονίσουμε τις δράσεις μας για το τόσο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει για τα πάνω από 100 παιδάκια που έμειναν χωρίς σχολείο..."

Διαβάστε επίσης:

Ακατάλληλο το ΚΕΠΑ Μητέρα μετά και το νέο σεισμό

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ