Το ΚΚΕ Λασιθίου για την την αναβολή διεξαγωγής των drive-through rapid test στο Δ.Σητείας

Το ΚΚΕ Λασιθίου για την την αναβολή διεξαγωγής των drive-through rapid test στο Δ.Σητείας

Τί αναφέρεται στην ανακοίνωση

Ανακοίνωση με φόντο την αναβολή διεξαγωγής των drive-through rapid test που ήταν προγραμματισμένα για την Δευτέρα 11/1 στον Δήμο Σητείας, εξέδωσε η Κ.Ο Λασιθίου του ΚΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν υπάρχουν λέξεις πια για να περιγράψει κανείς την απαράδεκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σύνολο του Δήμου Σητείας σε σχέση με την διαχείριση της έξαρσης της πανδημίας από κυβέρνηση-υπουργείο Υγείας-7η ΥΠΕ!

      Εύλογα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν και αφορούν τον σχεδιασμό συνολικά για τον Δήμο Σητείας αφού ήδη έχουν παρέλθει 10 μέρες από την έναρξη καταγραφής θετικών κρουσμάτων και τα έκτακτα μέτρα της ΓΓΠΠ ολοκληρώνονται στις 15 Ιανουαρίου.

      Τελευταίο "επεισόδιο" σε αυτή τη σειρά είναι η αναβολή διεξαγωγής των drive-through rapid test από 4 κλιμάκια του ΕΟΔΥ που είχε προγραμματιστεί για χθες Δευτέρα 11 Ιανουαρίου. Η αιτία είναι ο αέρας που δεν επέτρεπε, σύμφωνα με την 7η ΥΠΕ, την εφαρμογή αυτού του τρόπου διεξαγωγής των τεστ. Την ίδια στιγμή δεν εξασφαλίστηκε εναλλακτική λύση ενώ εμμέσως έστειλαν εκατοντάδες κόσμου, που δικαίως ανησυχεί, να κάνει ουρά στα ιδιωτικά διαγνωστικά της περιοχής!

      Μάλλον οι τίτλοι στις εφημερίδες και τα ΜΜΕ που οι υπεύθυνοι τροφοδοτούν με την δημιουργική λογιστική τους και το μαρκετινκ πλαν που εφαρμόζουν, όπως: «ΜΗΔΕΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ», «ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΕ DRIVE-THROUGH RAPID TEST ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ» και άλλα πολλά, φροντίζουν και να μην τα "διορθώνουν", αφού η διαχείριση της πανδημίας για αυτούς είναι επικοινωνιακή και όχι η θωράκιση και υπεράσπιση της υγείας του λαού, και να καλλιεργούν τον εφησυχασμό!

      Ο λαός και οι μαζικές του οργανώσεις του πρέπει τώρα να παρέμβουν χωρίς καμία καθυστέρηση!

      Το παράδειγμα των κατοίκων του Παλαίκαστρου Δήμου Σητείας δείχνει το δρόμο!

      Συλλογικά και οργανωμένα να διεκδικήσουν μέτρα για την προστασία της υγείας και της ζωής του λαού, γκρεμίζοντας τα ανθυγιεινά-αντιλαϊκά σχέδια που εφαρμόζονται στις πλάτες του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ