Κλειστό μέχρι τέλος Απριλίου το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο

Συγκροτείται επιτροπή στο Δήμο Ηρακλείου για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού - Η παράκληση προς τους πολίτες που προσέρχονται στις δημοτικές υπηρεσίες

Το κλείσιμο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου μέχρι και τις 30 Απριλίου, είναι το πρώτο μέτρο που αποφασίστηκε από τον Δήμο Ηρακλείου, στο πλαίσιο της προσπάθειας προστασίας του πληθυσμού απέναντι στην επιδημία του κορωνοϊού. 

Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη στο γραφείο του Βασίλη Λαμπρινού, με την συμμετοχή - μεταξύ άλλων - της προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ, Ευαγγελίας Σχοιναράκη - Ηλιάκη, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Μύρωνα Μιχαηλίδη και της αντιδημάρχου Ρένας Παπαδάκη. 

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, συγκροτείται επιτροπή στο Δήμο, με αντικείμενο τα μέτρα προφύλαξης. 

Συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου για Πολιτιστικό


H ανακοίνωση του Δήμου

"Το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Ηρακλείου για τα μέτρα προστασίας απέναντι στον Κορωνοϊό, σε συνεννόηση με την διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ αποφάσισε την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, μέχρι τις 30 Απριλίου, για προληπτικούς λόγους. 

Το κοινό θα ενημερωθεί για τις νέες ημερομηνίες των παραστάσεων που αναβλήθηκαν, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. 

Η απόφαση ελήφθη μετά από κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Μαρτίου, στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, παρουσία της Προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελίας Σχοιναράκη , του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου Μύρωνα Μιχαηλίδη, του Αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή Ραφαήλ Πυλαρινού και της Αντιδημάρχου  Κοινωνικής Πολιτικής Ρένας Παπαδάκη". 


Η παράκληση του Δήμου 

"Παρακαλούνται οι δημότες για λόγους προφύλαξης από τον κορωνοϊό, να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου μονάχα για υποθέσεις που επείγουν ή έχουν πιεστικές ημερομηνίες διεκπεραίωσης.

Εναλλακτικά, μπορούν να συμβουλευθούν  το site του Δήμου και να εξυπηρετηθούν, όπου αυτό είναι  εφικτό, από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει. 

Ενημερωθείτε σχετικά εδώ: https://www.heraklion.gr/e-services/e-services.html

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ