Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ στην τοπική κοινότητα Καράνου

Με επικεφαλή τον Μανώλη Συντυχάκη

Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Χανίων, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, Βουλευτή του Κόμματος και Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης, περιόδευσε  στην τοπική κοινότητα Καράνου, όπου βρέθηκε σε μια σειρά από γειτονιές του χωριού και συνομίλησε με κατοίκους που ζουν πολύ δύσκολη καθημερινότητα. Στην αντιπροσωπεία του Κόμματος συμμετείχαν επίσης ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης, ο Δημήτρης Ανθούσης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Χανίων του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά και η Αλέκα Κουμάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ και Δημοτική Σύμβουλος Πλατανιά.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση στο πρώην Δημοτικό Σχολείο του χωριού, όπου έγινε διεξοδική συζήτηση για μια σειρά ζητήματα, όπως η αγροτική παραγωγή, οι δασικοί χάρτες, τα έργα αποκατάστασης των καταστροφών που προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς, η οδοποιία, καθώς και η κατάσταση στο αγροτικό ιατρείο.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε ήταν πλούσια, τέθηκαν προβληματισμοί, ενώ το κλιμάκιο του ΚΚΕ ανέλυσε τις θέσεις του για όλα τα ζητήματα που αναφέρθηκαν και αφορούν άμεσα την καθημερινότητα, την επιβίωση και τη ζωή των κατοίκων, αλλά και συνολικότερα την πρότασή του στο φόντο των τρεχουσών εξελίξεων.

Ο Βουλευτής του ΚΚΕ διαβεβαίωσε το λαό της περιοχής πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του και παράλληλα θα συνεχίσει αταλάντευτα να παλεύει με κάθε τρόπο, μέσα και έξω από τη Βουλή, ενάντια στην πολιτική της υποβάθμισης και ερημοποίησης των χωριών της υπαίθρου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ