Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λ. Αγορά της Νέας Αλικαρνασσού

Newsroom
Newsroom

Τα μέλη του κόμματος μοίρασαν υλικό για την ακρίβεια καθώς και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τίτλο “Δικαιοσύνη παντού” με τους 6 βασικούς άξονές του για την ενίσχυση του εισοδήματος, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την πρόταση μας για τα κόκκινα δάνεια, το νέο ΕΣΥ, τη δημιουργία ενός ισχυρού δημοκρατικού και κοινωνικού κράτους

Σήμερα Τρίτη 18  του Απρίλη, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ βρέθηκε στη Λαϊκή Αγορά της Ν. Αλικαρνασσού, κοντά στους πολίτες και στους αγρότες – παραγωγούς, εμπόρους, μικροπωλητές του μόχθου.

Ανθρώπους της καθημερινότητας που προσπαθούν να κερδίσουν τη ζωή τους και να συντηρηθούν, συναντήσαμε στη λαϊκή αγορά. Συνομιλήσαμε  με τους καταναλωτές, αλλά και τους παραγωγούς για το πρόβλημα της ακρίβειας που ταλανίζει τα λαϊκά νοικοκυριά και την οριακή κατάσταση των ίδιων των παραγωγών. Κοινή διαπίστωση η ανάγκη για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πολιτική της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας, της σταθερής φτωχοποίησης των νοικοκυριών.

Τα φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μοιράστηκαν από κλιμάκιο που συμμετείχαν οι Βουλευτές: Σ. Βαρδάκης, Ν. Ηγουμενίδης, Χ. Μαμουλάκης, οι Υποψήφιοι Βουλευτές Καμπουράκη Χρυσάνθη, Καρούτσου Φαίδρα, Μαρή Μαρία, Σμπώκος Βασίλης, ο Συντονιστής της Ν.Ε. Δημήτρης Κλαράκης με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, η  συντονίστρια  της Ο.Μ. Ν. Αλικαρνασσού, Διονυσία Μαράκη, καθώς και μέλη της τοπικής Οργάνωσης  Μελών.

Τα μέλη του κόμματος  μοίρασαν υλικό για την ακρίβεια καθώς και τις προτάσεις  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  με τίτλο “Δικαιοσύνη παντού” με τους 6 βασικούς άξονές του για την ενίσχυση του εισοδήματος, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την πρόταση μας για τα κόκκινα δάνεια, το νέο ΕΣΥ, τη δημιουργία ενός ισχυρού δημοκρατικού και κοινωνικού κράτους.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ