Το κρούσμα στον αντιδήμαρχο κινητοποίησε τον δήμο

Το κρούσμα στον αντιδήμαρχο κινητοποίησε τον δήμο

Αντιδήμαρχος του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε αντιδήμαρχος του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων όπως και η σύζυγός του, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των συνολικά 620 rapid test που διενεργήθηκαν σε πεζούς στις Άνω Αρχάνες το Σάββατο από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως τα παιδιά της οικογένειας βρέθηκαν αρνητικά στον ιό. Λόγω της ιδιότητας του αντιδημάρχου υπήρξε άμεση κινητοποίηση στον δήμο και στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των θετικών κρουσμάτων διενεργήθηκαν άμεσα τεστ στον δήμαρχο Αρχανών - Αστερουσίων, στους αντιδημάρχους και σε δημοτικούς υπαλλήλους στη δημοτική ενότητα Αρχανών.

Όλοι βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό, ωστόσο τα τεστ θα επαναληφθούν την Τετάρτη. Ο αντιδήμαρχος και η σύζυγός του παραμένουν σε καραντίνα στο σπίτι τους, ενώ υποβλήθηκαν και σε μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό αναμένοντας τα αποτελέσματά του.

Ο εντοπισμός των δύο κρουσμάτων δεν έχει προκαλέσει ανησυχία στις Αρχάνες καθώς ήταν τα μοναδικά τεστ που βρέθηκαν θετικά μεταξύ των 620 δειγμάτων που είχαν ληφθεί στην περιοχή.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ