Λασίθι: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στη Σητεία, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή

Ελπίζουν να πέσουν οι άνεμοι για να επιχειρήσει από αέρος ελικόπτερο

Δεν λένε να κοπάσουν τα μποφόρ και να κατευνάσουν - κατ' επέκταση- οι φλόγες στο πύρινο μέτωπο που καίει την περιοχή της Αγίας Τριάδας στη Σητεία.
Η μάχη στα νοτιοανατολικά του νομού Λασιθίου είναι μεγάλη τις τελευταίες ώρες.
Οι πυροσβέστες ελπίζουν κι εύχονται να "πέσουν" οι άνεμοι ώστε να μπορέσει να επιχειρήσει από αέρος ελικόπτερο, συνδράμοντας τις επίγειες προσπάθειες, με το πρώτο φως της ημέρας.
Κάτι ανάλογο, εξάλλου, δήλωσε τα ξημερώματα και ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Εν τω μεταξύ, όπως έγραψε το Cretalive,  δύο πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση πυρόσβεσης υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Ζημιές προκλήθηκαν και σε δύο πυροσβεστικά οχήματα. Πιο συγκεκριμένα, δύο πυροσβεστικά οχήματα εγκλωβίστηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς και στην προσπάθεια των πληρωμάτων να διαφύγουν, οι δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση