Λάθος που διορθώθηκε η... «εξυπηρέτηση» - Η απάντηση Βαρδαβά

Λάθος που διορθώθηκε η... «εξυπηρέτηση» - Η απάντηση Βαρδαβά

Ο αντιδήμαρχος επισημαίνει τα μεγάλα προβλήματα καθαριότητας με ανεξέλεγκτες παράνομες χωματερές που παρατηρούνται στη συγκεκριμένη δημοτική μας κοινότητα

"Η γενίκευση σε «εξυπηρετήσεις» αδικεί το σύνολο αυτής της δημοτικής αρχής καθώς είναι γνωστή η φιλοσοφία μας για δίκαιη και ίση αντιμετώπιση όλων των δημοτών ανεξαιρέτως". Αυτό τονίζει - μεταξύ άλλων - ο  Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, απαντώντας σε αναγνώστη του Cretalive.

Αναλυτικά η απάντηση του:                                                                           

Σε απάντηση της ανάρτησης πολίτη με τίτλο «Εξυπηρετήσεις» και στην αποκομιδή των απορριμμάτων  θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:

Η γενίκευση σε «εξυπηρετήσεις» αδικεί το σύνολο αυτής της δημοτικής αρχής καθώς είναι γνωστή η φιλοσοφία μας για δίκαιη και ίση αντιμετώπιση όλων των δημοτών ανεξαιρέτως.  Επί της ουσίας, οι κάδοι που αυθαιρέτως τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο χωρίς απόφαση των αρμοδίων οργάνων απομακρύνθηκαν άμεσα μόλις έγινε γνωστό στην υπηρεσία και αρκετές μέρες πριν την επιστολή που έχει δημοσιευθεί.  Επίσης, έχει διαπιστωθεί ότι η τοποθέτηση αυτή έγινε από λάθος συνεννόηση υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι διόρθωσαν και το λάθος τους. Γι’ αυτό ζητάμε την κατανόηση των δημοτών.  Να σημειωθεί ότι στην κοινότητα προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα εννέα (9) κάδοι για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να επισημάνουμε τα μεγάλα προβλήματα καθαριότητας με ανεξέλεγκτες παράνομες χωματερές που παρατηρούνται στη συγκεκριμένη δημοτική μας κοινότητα, πράγμα που μας κάνει να σκεφτόμαστε την μετακίνηση των κάδων εντός οικισμού μήπως και εξαλειφθεί το πρόβλημα αυτό. Τέτοια απόφαση όμως δεν έχει ληφθεί και όταν ληφθεί θα γίνει σε συνεννόηση με το τοπικό συμβούλιο.

Παρακαλούμε όλους τους δημότες να ακολουθούν τους κανόνες καθαριότητας, να εναποθέτουν τα απορρίμματά τους μέσα στους κάδους και κοντά στην ώρα αποκομιδής αν είναι δυνατόν, ώστε να μην δημιουργούνται ανάλογα προβλήματα στα σημεία που υπάρχουν κάδοι. 

 

 

Δείτε επίσης:

«Εξυπηρετήσεις» και στην αποκομιδή των απορριμμάτων;

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ