"Μάχη" για να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο στον Δήμο Μαλεβιζίου

Newsroom
Newsroom

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Γαζίου – Ανωγείων μετά το Γωνιανό Φαράγγι - Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου βρίσκονται από το πρωί τα μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου υπό το συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γιώργου Πετούση, προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Μηχανήματα επιχειρούν στο δρόμο προς Γωνιές και τα όρια των νομών Ηρακλείου Ρεθύμνου, στην παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου αλλά και στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Κοινότητας Κρουσώνα.

Δήμος Μαλεβιζίου χιόνια

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Γαζίου – Ανωγείων μετά το Γωνιανό Φαράγγι καθώς είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων για τα οχήματα τους. Χρήση αλυσίδων απαιτείται επίσης για τα οχήματα που κινούνται στο νέο δρόμο προς Ανώγεια από το Αστυράκι προς τα όρια του Νομού Ηρακλείου καθώς και από τον Κρουσώνα προς Αγία Ειρήνη και Λιβάδι. 

Δήμος Μαλεβιζίου χιόνια

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις μόνο στις αναγκαίες, κατά τις νυχτερινές ώρες, λόγω παγετού που αναμένεται σύμφωνα με το νεότερο δελτίο επικίνδυνων καιρικών  φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Δήμος Μαλεβιζίου χιόνια

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ