Μαινόμενος στα δικαστήρια ο πρώην ισοβίτης

Μαινόμενος στα δικαστήρια ο πρώην ισοβίτης

Ο 51χρονος που είχε καταδικαστεί για την υπόθεση Μαρσελίνο θα απολογηθεί την Παρασκευή

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν την Τετάρτη οι τρεις συλληφθέντες - δύο άντρες και μία γυναίκα - μεταξύ των οποίων ο γνωστός πρώην ισοβίτης που είχε καταδικαστεί  για την υπόθεση Μαρσελίνο, του 17χρονου Ρομά ποδοσφαιριστή από το Αιγάλεω τη δεκαετία του ‘ 90. Ο 51χρονος ζούσε το τελευταίο διάστημα στο Γάζι και σύμφωνα με πληροφορίες διακινούσε σκληρά ναρκωτικά.

Ο ίδιος μάλιστα οδηγήθηκε μαινόμενος ενώπιον του ανακριτή και πέταξε το ρολόι που φορούσε σε τηλεοπτικό συνεργείο που βρίσκεται στα δικαστήρια Ηρακλείου, ξεσπώντας στη τηλεοπτική κάμερα! 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών υπό τη μορφή της αγοράς και της πώλησης κατ εξακολούθηση από υπαίτιο που δεν έχει αποκτήσει την έξη της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών. Ο 51χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή στις 10:30 

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις τους συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μετά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ένας άντρας και μία γυναίκα, αφέθηκαν ελεύθεροι και η δικογραφία διαχωρίστηκε καθώς στο... αλισβερίσι των ναρκωτικών ήταν οι αγοραστές. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ