«Μαμά πονάω!» αλλά η μαμά δεν... τσίμπησε

Newsroom
Newsroom

Προσπάθησαν οι απατεώνες να ξεγελάσουν μια μητέρα με fake τηλεφώνημα αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν!

Μια ακόμη απόπειρα τηλεφωνικής απάτης καταγράφηκε σήμερα στο Ηράκλειο με θύμα μια Ηρακλειώτισσα που ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία της και το χειρίστηκε με άψογο τρόπο. Οι απατεώνες γνώριζαν πως το παιδί βρίσκεται εκείνη την ώρα στο σχολείο και συγκεκριμένα στο Πειραματικό και την πήραν με απόκρυψη στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού.

Με το που σήκωσε το τηλέφωνο η γυναίκα άκουσε το κλάμα ενός παιδιού και τη φωνή « μαμά πονάω»!
Όπως ήταν λογικό η γυναίκα σοκαρίστηκε αλλά μέσα στην αγωνία της είχε την τύχη να μην φωνάξει την κόρη της με το όνομα της, ενώ της κίνησε την υποψία πως ο άγνωστος την πήρε από απόκρυψη. Μετά το κλάμα και την έκκληση του παιδιού στο τηλέφωνο βγήκε ένας ενήλικας που ενημέρωνε τη γυναίκα πως το παιδί της έχει χτυπήσει και πως βρίσκεται στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

Η μητέρα του παιδιού αφού ανέκτησε την ψυχραιμία της ρώτησε τον άγνωστο ποιο είναι το όνομα του παιδιού, μια ερώτηση που αποσυντόνισε τον απατεώνα που άμεσα έκλεισε το τηλέφωνο, καθώς οι επιτήδειοι ποντάρουν στο γεγονός πως η πρώτη αντίδραση του συγγενή όταν τον παίρνουν τηλέφωνο είναι να αναφέρουν μόνοι τους το όνομα του δικού τους ανθρώπου.

Αμέσως η αναγνώστρια μας πήρε τηλέφωνο στο κινητό του παιδιού της και ακούγοντας την κόρη της ανυποψίαστη να βρίσκεται στο σχολείο και να μην έχει πάθει προφανώς το παραμικρό, η καρδιά της επέστρεψε στη θέση της, ενώ άμεσα ενημέρωσε την Ασφάλεια Ηρακλείου για το συμβάν.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ