"Μαζί με Όραμα": «Απάντηση στις κακόβουλες μεθοδεύσεις υπονόμευσης του συνδυασμού μας»

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη

Απάντηση, όπως αναφέρει, "στις κακόβουλες μεθοδεύσεις υπονόμευσης του συνδυασμού μας "Μαζί με Όραμα" και του υποψηφίου δημοτικού μας συμβούλου Νίκου Σμυρνάκη" δίνει με ανακοίνωσή της η παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Χερσονήσου Γιώργου Μεραμβελιωτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε από εχθές να διαδραματίζονται στο διαδίκτυο επεισόδια κακογραμμένης κωμωδίας, που όμως αποκαλύπτουν το γυμνό βασιλιά της Χερσονήσου.

Γυμνό γιατί, δεν σταμάτησε στην γκάφα ολκής που υπέπεσε εχθές με την προκαταβολική (ή προκαθορισμένη) ανάρτηση των δημοσκοπικών ευρημάτων πριν καν τα αναρτήσει το μέσο που τη διενήργησε, αλλά συνεχίζει έχοντας εξουσιοδοτήσει το ίδιο μέσο, ώστε να λειτουργεί ως γραφείο τύπου του.

Έτσι μόνο ερμηνεύεται η κατάπτυστη αρθρογραφία με ψευδώνυμο μάλιστα, που αναρτήθηκε σήμερα στο ίδιο μέσο ως έμμεση απάντηση στον υποψήφιο δημοτικό μας σύμβουλο, Νίκο Σμυρνάκη. Ο Νίκος Σμυρνάκης, είχε το θάρρος να γράψει αυτό που είναι εξάλλου δημοσίως αναρτημένο από το ΕΣΡ, ότι δηλαδή ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση, είναι γνωστός ξενοδόχος της Χερσονήσου, ο οποίος στηρίζει σθεναρά τον συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο. Προφανώς, αυτό δεν είναι μεμπτό. Μεμπτό είναι η δόλια προσπάθεια να δημιουργηθεί ρεύμα προς τον συγκεκριμένο υποψήφιο, γεγονός που πιθανώς οφείλεται σε κρίση πανικού της εν λόγω παράταξης και του επικεφαλής της. Ο συντάκτης του εν λόγω δημοσιεύματος, που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του και «εντελώς τυχαία» έπεσε πάνω στο σχόλιο, τον κατακεραύνωσε επειδή σε αντίθεση με εκείνον, μίλησε καθαρά, δημόσια και ονομαστικά.

Ο Νίκος Σμυρνάκης αποτελεί ιδρυτικό μέλος της παράταξης μας και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης από όλα τα μέλη της και φυσικά από μένα.

Επιλέχτηκε για το ήθος, τις ικανότητες αλλά και την εργατικότητα του. Είναι άνθρωπος που έχει λόγο και τιμή και νοιάζεται πραγματικά για τον τόπο του. Έχει δώσει δείγματα γραφής γι΄ αυτό και πάντα, σε όλες τις προσπάθειες του, ο κόσμος τον στηρίζει και τον εμπιστεύεται. Είναι τιμή και χαρά να συνεργάζομαι μαζί του.

Όσον αφορά τα «μπάζα» και τα «βαρίδια», στα οποία αναφέρεται ο συγκεκριμένος συντάκτης, θα έπρεπε να γνωρίζει πως εγώ δεν θα τα είχα ποτέ μαζί μου, γιατί δίπλα μου έχω ανθρώπους που επιλέγω με γνώμονα τις δικές μου αξίες. Όποτε καλύτερα οι όποιες συμβουλές, να απευθύνονται σε εκείνους με τους οποίους «συνεννοείται» καλύτερα.

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι το ίδιο μέσο που μέχρι και την ημέρα επικύρωσης των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο, εξυμνούσε τον συγκεκριμένο επικεφαλής απαξιώνοντας ταυτόχρονα το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Στη Χερσόνησο ο γρίφος ξετυλίγεται σιγά σιγά. Σε μεγάλο δίλημμα ο Μεραμβελιωτάκης. Να προχωρήσει αυτόνομα και να καταλήξει τρίτος στην κάλπη και με τους υποψήφιους του συμβούλους να πάνε “κουβά” αφού ο συνδυασμός του πιθανότατα να εκλέξει τρεις με τέσσερις δημοτικούς συμβούλους (έναν από κάθε Καποδιστριακό Δήμο) ή να συνεργαστεί εξ αρχής με τον σίγουρο νικητή των εκλογών, Ζαχαρία Δοξαστάκη, που και αντιδήμαρχος θα είναι και συμβούλους θα εκλέξει παραπάνω; Είναι θέμα ολίγων ημερών να πάρει απόφαση γιατί από ένα σημείο και μετά, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω."

Ίσως βέβαια να υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία της συμπεριφοράς του κ. Δοξαστάκη με την ανάθεση που έχει κάνει, καθώς δεν βρήκε ή δεν ήξερε να αναφέρει μισή κουβέντα για ένα σύγχρονο ψηφιακό δήμο, για τα ψηφιακά εργαλεία και κρύβεται πίσω από πληρωμένες πένες για να απαντήσει αυτό που σχολιάζεται σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ. Γελάνε και τα πεζοδρόμια, να ζητάς ψήφο από τη νέα γενιά, που παρακολουθεί αποκλειστικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Σεγκος, ανήρτησε μια άλλη «έγκυρη» και «αξιόπιστη» δημοσκόπηση, η οποία ασφαλώς ανακηρύσσει τον ίδιο πρώτο.

Μια φιλική συμβουλή. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις όπου συμμετείχα, ο κόσμος με τιμούσε με ένα ποσοστό που έφτανε το 12%. Τώρα αν εσείς βάζατε λίγο έστω παραπάνω από το 7% που απλόχερα μου χαρίσατε, θα γινόσασταν ίσως πειστικότεροι.

Ε λοιπόν πάρτε το χαμπάρι αγαπητοί, ότι το ποτάμι καθημερινά γίνεται χείμαρρος και γυρίζει εντυπωσιακά και μάλιστα όσο βρίσκονται απαρχαιωμένα βαρίδια στα πόδια σας, που σας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον πάτο.

Την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου, ο κόσμος θα δείξει την πραγματικότητα. Μέχρι τότε ας σωπάσουν καλύτερα όσοι βρίσκονται σε απόλυτο πανικό γιατί ταράσουν την ηρεμία μας".


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ