Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης

Newsroom
Newsroom

Τα προγράμματα έχουν εκπαιδευτικό επίδομα 1.000€ και αφορούν εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα και αυτοαπασχολούμενους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Με επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, την Τρίτη 31/01/2023, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της RIS3Crete».

Στόχος ήταν η ενημέρωση του κοινού για τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο προγράμματα, καθώς και την ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Τα προγράμματα απευθύνονται, συνολικά, σε 190 ωφελούμενους, περιλαμβάνουν μόνο θεωρητική εκπαίδευση διάρκειας 200 ωρών και οδηγούν σε δωρεάν πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Το εκπαιδευτικό επίδομα που λαμβάνουν οι ωφελούμενοι αντιστοιχεί σε 1.000€ (5€ μικτά ανά ώρα κατάρτισης).

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποβάλλονται στη σελίδα https://training.heraklion-hotels.gr από τις 09/01/2023 έως τις 10/02/2023 και ώρα 15:00. Για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στην παραπάνω ιστοσελίδα ή να αποστείλουν email στο [email protected].

Το έργο «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της RIS3Crete» έχει MIS 5114194 και έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚΡΗΤΗ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους.

ενωση ξενοδοχείων ηρακλειο επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτιση

ενωση ξενοδοχείων ηρακλειο επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ