Με επιτυχία η φορολογική ημερίδα «Πλατφόρμα My Data»

Newsroom
Newsroom

Επιχειρήσεις και πολίτες ενημερώθηκαν για τον νέο τρόπο τήρησης των Φορολογικών Βιβλίων αλλά και έκδοσης των φορολογικών στοιχείων.

Με μεγάλη συμμετοχή φοροτεχνικών και επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου η Φορολογική Ημερίδα με θέμα «Πλατφόρμα My Data» όπου οι επιχειρήσεις άλλα και οι πολίτες ενημερώθηκαν για τον νέο τρόπο τήρησης των Φορολογικών Βιβλίων αλλά και έκδοσης των Φορολογικών Στοιχείων.

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ηρακλείου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. 

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει ενημερωτικές εκδηλώσεις που αφορούν τους επαγγελματίες, λογιστές και φοροτεχνικούς.

Μάλιστα συνεχάρη τους διοργανωτές επισημαίνοντας, ότι, στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, επιβάλλεται να υπάρχει επαρκής και σωστή ενημέρωση που αφορά στη λειτουργία των επιχειρήσεων με την εφαρμογή ηλεκτρονικών βιβλίων στην «Πλατφόρμα my data». 

Ο κ. Μπαριτάκης συνεχάρη τους διοργανωτές τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, τον Πρόεδρο των φοροτεχνικών Ηρακλείου Δημήτρη Χριστοφοράκη και τον φοροτεχνικό Πρόεδρο του οικονομικού και φορολογικού ινστιτούτου Γιώργο Κορομηλά.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ