Με επιτυχία η Ημέρα Καριέρας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Συμμετείχαν 43 επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η “Ημέρα Καριέρας” στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, για φοιτητές/τριες και απόφοιτους όλων των Σχολών και των Τμημάτων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών στο Ηράκλειο. Συμμετείχαν 43 επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους ώστε να καλυφθούν τα ενδιαφέροντα και οι ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων συμμετεχόντων /επισκεπτών.

Συμπεριελάμβανε τραπέζια networking για κάθε επιχείρηση / φορέα αλλά και  ενημερωτικές ομιλίες, παρουσιάσεις και συζητήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την αναζήτηση εργασίας, τις μεταπτυχιακές σπουδές και την επιχειρηματικότητα.

Πανεπιστήμιο Κρήτης Ημέρα Καριέρας

Συμμετείχαν εκατοντάδες φοιτητές και απόφοιτοι από όλες τις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου, από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με υπεύθυνους προσλήψεων και στελέχη εταιρειών, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά εργασίας, να ανακαλύψουν νέες επαγγελματικές προοπτικές, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις σχετικά με τις επιλογές που έχουν σε επίπεδο μεταπτυχιακών - διδακτορικών σπουδών, και να παρακολουθήσουν workshops και συζητήσεις με θέμα τη σημασία των ήπιων δεξιοτήτων αλλά και την επιχειρηματικότητα ως επιλογή σταδιοδρομίας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητής Γεώργιος Κοντάκης και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγητής Γεώργιος Κοσιώρης.

Διοργάνωση: Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ