Με χειροκροτήματα βγήκε από τη ΜΕΘ η ασθενής με κορωνοϊό

Με χειροκροτήματα βγήκε από τη ΜΕΘ η ασθενής με κορωνοϊό

Συγκινημένοι οι ιατροί και το προσωπικό της ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου για την γυναίκα που βγήκε νικήτρια από την "μάχη" με έναν αόρατο εχθρό.

Με χειροκροτήματα βγήκε από την ΜΕΘ Βενιζελείου η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου  από την Αργεντινή που κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Η συγκίνηση όπως διακρίνεται και στο παρακάτω βίντεο είναι μεγάλη καθώς η ίδια και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό επικράτησαν μιας μεγάλης μάχης.

Η 63χρονη γυναίκα είχε την τύχη να δεχτεί επαγγελματική ιατρική φροντίδα αλλά και ανθρώπινο ενδιαφέρον σε αυτήν την μεγάλη δοκιμασία μακριά από τον τόπο της.

"Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε ομως χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης.Οφειλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού, που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου.Το Βενιζέλειο παρότι δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να εχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.", γράφει ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ