Με καθυστέρηση δόθηκαν τα θέματα στις πανελλαδικές εξετάσεις

Με καθυστέρηση δόθηκαν τα θέματα στις πανελλαδικές εξετάσεις

Ομαλά κύλησε η ημέρα, στη συνέχεια - Χωρίς απόντες, συνεχίστηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων

Λόγω τεχνικού προβλήματος, τα σημερινά θέματα στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων δόθηκαν με καθυστέρηση.

Το θέμα ήταν πανελλαδικό ενώ καθυστέρηση σημειώθηκε και σε επίπεδο Κρήτης, αλλά όχι σε όλα τα εξεταστικά κέντρα. Υπήρχαν περιπτώσεις, όπου τα θέματα στους υποψηφίους μοιράστηκαν μετά τις 9 το πρωί.

Με εξαίρεση αυτό, που αφορούσε στο σύνολο των μαθημάτων, η μέρα κύλησε ομαλά για την δεύτερη μέρα των εξετάσεων στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), των Μαθηματικών (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και της Βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας). 

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, η απεργία που έχει προκηρυχθεί για σήμερα και από την οποία εξαιρέθηκαν τελικά οι καθηγητές, δεν δημιούργησε προβλήματα στην όλη διαδικασία.

Σήμερα, δεν σημειώθηκε καμία απουσία λόγω κορωνοϊού στα σχολεία της Κρήτης.

Αύριο, Τετάρτη, στα εξεταστικά κέντρα επιστρέφουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάζονται στα Μαθηματικά. Την Παρασκευή, σειρά έχουν και πάλι τα Γενικά Λύκεια με τα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, της Χημείας και της Πληροφορικής.

 

Δείτε επίσης:

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά, Βιολογία

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ